Historikk

HISTORIKK

Danseklubben Move On ble stiftet som et idrettslag i august 2011. 


Tidligere hadde det vært danseaktivitet gjennom Danseklubben Studio 1, som hadde en solid avdeling i Ski, og i 2011 så vi mulighetene til å stå på egne ben. 
Initiativtakerne Øyvind Gulli og Beate Sogn sammen med Sportslig leder hos Danseklubben Studio 1, Nancy Gogstad, la frem en plan for gjennomføring, og i august 2011 så klubben dagens lys.

Vi flyttet inn i lokaler på drømtorp, hvor vi var i ett år før vi oppdaget at disse lokalene ikke egnet seg som dansestudio.  Høsten 2012 kunne vi ta i mot nye og gamle medlemmer i våre flotte nye lokaler på Myrfaret, hvor vi er den dag i dag. 
Her har vi to flotte saler med speil, musikk annlegg og treningsutstyr tilgjengelig for alle våre medlemmer. 
Vi fikk tidlig i klubbens levetid låne bomberommet på Langhuset gjennom kommunen, og har hatt ukentlige kurs for barn og unge på Langhus. 
I 2018 utvidet vi med kurs i gymsalen på Ski Ungdomsskole, og i 2019 lagde vi en avtale med Alba Catering slik at vi kunne holde kurs på Bøndenes Hus. 
I 2020 opplevde klubben den største pågangen i klubbens historie, og så seg nødt til å se etter flere kurslokasjoner. Dette resulterte i at vi i fikk kontakt med Folkets Hus i Ski som har selskapslokaler godt plassert på Finstad fra januar 2021, og fra høsten av er vi heldige å få tilgang til to nye gymsaler hvor vi setter opp spenndene kurs.

Etter å ha fortsatt å vokse gjennom 2021 og første halvdel av 2022 ble klubbens behov for nye lokaler større. Og i Juni 2022 kunne klubben endelig åpne dørene til de nye lokalene i Nordbyveien 1.
Lokalene ligger i gangavstand fra Ski stasjon, og huser 2 store dansesaler, samt en resepsjon og ett oppholdsrom som klubben gleder seg til å ta i bruk fra høsten 2022.